Hét ideale platform om informatie op te vinden
Hoe we een familiebedrijf hielpen bij hun website

Ontwerpen, ontwikkelen en adviseren op het gebied van IT en internet. Soms komen al die aspecten van ons werk op een perfecte manier samen. Dit was het geval bij Alldental Groningen, waarvoor we een nieuwe website ontwikkelden.

Een echt familiebedrijf
Mariël Meyst, verantwoordelijk voor de marketing van Alldental Groningen, vertelt: “Alldental Groningen is een familiebedrijf. Ik heb het samen met mijn zusje opgericht. Zij is mondhygiënist en onze vader werkt in de praktijk als tandarts.”

Aandacht voor de informatie

Ook al komen veel van de klanten bij Alldental Groningen terecht door mond-tot-mondreclame, de website is een belangrijk platform om informatie op te vinden. Mariël: “We hebben veel aandacht besteed aan hoe de informatie wordt gepresenteerd en hebben deze opgedeeld in informatie voor patiënten, over behandelingen en over onze praktijk. Ook schrijven mondhygiënisten blogs voor op de website, omdat er veel ontwikkelingen die we willen delen.”

Animaties als belangrijk onderdeel van het ontwerp

Ook aan het ontwerp is veel aandacht besteed. Animaties zijn een belangrijk onderdeel van de huisstijl en dat is terug te zien op de website. Mariël: “Ik heb eerst alles zelf ontworpen in Indesign en ben toen met Anura aan de slag gegaan om tot een definitief websiteontwerp te komen. Dit ontwerp was in lijn met wat ik had gemaakt en dat maakte het voor mij extra leuk.”

Ontwikkeling van een vacatureportaal

Net zoals de digitale wereld constant in ontwikkeling is, is Alldental Groningen dat ook. Mariël: “We zijn bezig met een vacatureportaal zodat we ons beter kunnen focussen op het aantrekken van personeel. We willen namelijk uitbreiden. Ook dit portaal ontwikkelen we met Anura. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren, omdat ze erg met ons meedachten en ons goed adviseerden.”

Ook een passende website?

Wil je ook een website die precies past bij jouw wensen en doelen? Neem dan contact met ons op.