Dennis Hooiveld doet de marketing van Sent Waninge en heeft zijn eigen bedrijf Karpervisser Nieuws. De bedrijven hebben hele verschillende producten met diverse doelgroepen. Toch hebben ze iets gemeen: wij hebben namelijk de websites voor beide bedrijven gemaakt. We bouwden ze in verschillende systemen, in WordPress én in ons eigen CMS.

Een website die precies is zoals getekend op papier

Sent Waninge onderhoudt en verkoopt bedrijfswagens. Ze hebben één website voor meerdere vestigingen verdeeld over zes woonplaatsen. Dennis: “Ik had een idee voor de website en heb dat uitgetekend op papier. De website is zoals we wilden. De site draait op het CMS van Anura, met een standaard CMS als WordPress hadden we dit niet voor elkaar gekregen.”

Online vindbaarheid vergroten

De online ontwikkelingen gaan snel en wat vier jaar geleden nog heel mooi en goed was, is inmiddels verouderd. Dennis: “We gaan met Anura een nieuwe site bouwen, met nieuwe tools. Daarmee kunnen we SEO beter inrichten, zodat onze online vindbaarheid blijft groeien. Doordat we samen onderzoek hebben gedaan, weten we exact waar de nieuwe site aan moet voldoen en dat bijvoorbeeld de navigatie duidelijker kan.”

Het voordeel van zelf inrichten en onderhouden
Naast zijn werk bij Sent Waninge heeft Dennis zijn eigen webshop met artikelen die je nodig hebt voor het vissen op karpers. Dennis is fervent visser en een eigen bedrijf hebben, was altijd al zijn droom. Zijn website draait op WordPress, met Woocommerce. Waarom? Dennis: “Dat kan ik zelf inrichten en onderhouden. Dit scheelt in de kosten. Voor technische vragen heb ik Anura als back-up en dat bevalt goed. De webshop is nog niet dusdanig groot dat ik ervan kan leven maar ik heb er onwijs veel plezier in.”

Voor elke website een passend CMS
Wil je weten welk systeem voor jouw website het beste is? Neem dan contact met ons op. Bij Anura ontwerpen, ontwikkelen en adviseren we op het gebied van IT en internet.