Hotel ’t Gemeentehuis

Een nieuwe en gebruiksvriendelijke website waarbij een klant overzichtelijk en in drie simpele stappen een reservering kan maken bij het Hotel in Bedum.

Opdrachtomschrijving

Voor het Hotel in Bedum (Hotel ’t Gemeentehuis) hebben wij een nieuwe website mogen maken. De oude website van het hotel maakte gebruik van een reserveringssysteem wat niet meer in gebruik was en had zodoende een nieuwe website met reserveringssysteem nodig. 

Om zowel de reserveringen als de informatie van de website te kunnen beheren is er een maatwerk applicatie gemaakt in het AnuraCMS. De standaard functionaliteiten als het beheren van pagina’s, menu’s, afbeeldingen en teksten zijn verwerkt in het systeem. Daarnaast zijn de maatwerkfunctionaliteiten reserveringen, kamers en beschikbaarheid (kalender) ook in het systeem verwerkt.

Tags

Realisatie, Anura CMS, Website, Webdesign

Klant

Hotel ’t Gemeentehuis

Opleverdatum

Juni 2021

Resultaat

Reserveringssysteem

Voor een reservering is rekening gehouden dat dit zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de klant. Hierdoor kan een klant in drie simpele stappen een kamer reserveren bij het Hotel in Bedum.

De applicatie houdt rekening met eventuele beschikbaarheid en de door het hotel ingevulde prijzen. Ook is het mogelijk om via het systeem aanbiedingsprijzen in te vullen hierdoor wordt een speelveld gecreëerd voor de beheerders van het systeem.

Een nieuwe en gebruiksvriendelijke website waarbij een klant overzichtelijk en in drie simpele stappen een reservering kan maken bij het Hotel in Bedum