Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens is dealer voor de merken DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional. Bakker Bedrijfswagens heeft twintig vestigingen verdeeld over Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

Opdrachtomschrijving

Naar aanleiding van het voor traject is er op basis van de bevindingen gekeken naar de vorige website en wat hier verbeterd moest worden. Wij hebben een aantal maanden door middel van tracking software een document opgesteld waarin alle verbeterpunten stonden die we vervolgens mee hebben genomen bij het ontwerp en realisatie van de nieuwe website Sent Waninge. Per 1 september 2021 overgenomen door Bakker Bedrijfswagens.  

 

Tags

Website, Anura CMS, Realisatie

Klant

Bakker Bedrijfswagens

Opleverdatum

December 2021

Resultaat

Verbetertraject

Inmiddels stond de website van Sent Waninge (sentwaninge.com) ruim drie jaar online. Hierdoor is de behoefte ontstaan om een verbetertraject te doorlopen om te kijken wat er aan de huidige website aangepast en verbeterd kan worden.

Het verbetertraject is gefaseerd uitgevoerd zodat eventuele aanpassingen
onderbouwd zijn door middel van statistiek en de analyse hierop. De tools die hiervoor in
eerste instantie zijn ingezet zijn Hotjar, Google Analytics, en diverse speed en SEO Test tools.

In het rapport zijn globale statistieken en gegevens uit de verschillende tools opgesomd om een beeld te geven van de huidige situatie. Hiermee hebben wij samen met de klant gekeken naar de belangrijke verbeterpunten. 

Voorbeeld: Er werd geconcludeerd dat er weinig naar beneden gescrold wordt door website bezoekers, hierdoor is het belangrijk om belangrijke content zoveel mogelijk in beeld te krijgen. Hierdoor hebben wij zoals in de afbeeldingen getoond, de verschillende acties naar boven gehaald en overige informatie weggehaald. 

 

Bakker Bedrijfswagens is een dealer met meerdere merken.

Een eigen landingspagina / overzichtspagina per merk. De pagina’s hebben hierdoor ook de kleuren van het merk om er één geheel van te maken.