Niet zomaar een website, maar hét visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie waardoor uw website voor bezoekers echt tot leven komt.

De mogelijkheden voor een website

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden voor een website. De verschillende opties hebben zowel voordelige als nadelige opties. Om meer te weten te komen over de verschillende websites kunt u op de knop klikken om er meer over te lezen. Hierdoor kunt een goede afweging maken welke website het beste binnen uw eisen- en wensen pakket valt.

WordPress website

Wil je graag je website kunnen beheren dan is een WordPress website de uitkomst. Heeft echter wel veel onderhoud nodig.

Anura CMS website

Alle mogelijkheden en een zeer uitgebreid CMS om zelf de website te kunnen beheren. Alle eisen en wensen kunnen worden toegepast.

WooCommerce Webshop

WooCommerce is een aanpasbare eCommerce plugin waarin je een webshop in WordPress kunt maken.

WordPress website

Bij een WordPress website kunt u de inhoud bijvoorbeeld afbeeldingen en teksten van uw website beheren. WordPress is een opensource CMS dit betekend dat het niet op maat gemaakt is voor de wensen van een gebruiker maar een standaard pakket. Hierdoor zijn WordPress website snel op te leveren en is de prijs lager. Dit komt echter met de nadelen dat een WordPress website meer onderhoud nodig is. Daarnaast werk je met een standaard CMS hierdoor is het minder flexibel om precies aan de wensen van de gebruiker aan te passen.

Voordelen
Prijs
Opleversnelheid
Content te beheren
Nadelen
Meer onderhoud
Minder flexibel

Anura CMS website

Het Anura CMS is door onszelf ontworpen en gerealiseerd. Hierdoor krijgt u een gebruiksvriendelijk systeem met enkel de opties die u ook daadwerkelijk nodig bent. In principe is alles mogelijk binnen het Anura CMS en kunt u dit door ons laten finetunen tot het perfect bij uw eigen (bedrijfs)identiteit past. Het nadeel van ons eigen Anura CMS is dat alles maatwerk voor u gerealiseerd gaat worden, hierdoor zal de investering in een Anura CMS website groter zijn.

Geïnteresseerd? Lees hier verder over het Anura CMS.

Voordelen
Maatwerk
Alles is mogelijk
Eigen identiteit
Content te beheren
Nadelen
Grotere investering

Webshop WooCommerce

Snel een webshop in gebruik nemen waarbij praktisch alles te beheren is dan is een WooCommerce webshop een uitkomst. Daarnaast gebruiken wij Elementor als front-end builder waardoor alle pagina’s en templates aan passen zijn naar de wensen van de opdrachtgever. Ook zijn er heel veel plug-ins voor WooCommerce waardoor eventuele maatwerk oplossing vaak gemakkelijk te verwerken zijn. 

Nadeel is wel dat alle updates moeten bijgehouden worden. Waardoor het bijhouden van de webshop arbeidsintensiever is dan voor andere webshop platformen. Ook komt het voor dat bij sommige problemen technische ondersteuning van de IT partij noodzakelijk is.

Voordelen
Prijs
Opleversnelheid
Eigen ontwerp
Nadelen
Meer onderhoud
Minder flexibel dan maatwerk webshops

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op!