Casanova Milano

Een losse website en webshop? Voor Casanova Milano hebben wij beide gecombineerd tot één sterk en aantrekkelijk platform

Opdrachtomschrijving

Een frisse uitstraling voor de nieuwe website met als doel meer sales op de webshop. Casanova Milano had hiervoor twee websites, namelijk een website voor de fysieke winkel, CasanovaMilano.nl en een webshop, Shirts4Men.nl

Samen met de klant hebben we besloten dat er meer traffic op de website kan komen als we beide websites zouden gaan bundelen tot één sterk en aantrekkelijk platform. Hierbij zijn de krachten gebundeld van een webshop en alle overige diensten die Casanova Milano binnen de winkel aanbieden, zoals o.a. maatpakken, stomerij-service en een fysieke locatie om naar toe te komen in Utrecht.

Tags

Wordpress, Webshop, Website, Realisatie, Webdesign

Klant

Casanova Milano

Opleverdatum

Maart 2022

Resultaat

Casanova Milano te Utrecht verkoopt hoge kwaliteit herenmode, herenkleding voor betaalbare prijzen voor elk type man zowel zakelijk, casual als trouwkleding.

Krachten bundelen

Casanova Milano is gevestigd in het prachtige centrum van Utrecht. Hiervoor had Casanova Milano twee losse websites om zowel de fysieke winkel als de webshop te etaleren. Met de nieuwe website/webshop hebben we de krachten van twee losse platformen weten te bundelen en er voor gezorgd dat er vanuit één kanaal gecommuniceerd wordt.

Communicatie over bijvoorbeeld de nieuwe collectie in de webshop maar ook voor het maken van een afspraak voor een maatpak in de winkel. De gebruiker kan nu alles vinden op Casanova Milano!