Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland

Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland helpt je de plek te vinden die bij jou past! Gebruik de zoekbalk of ga naar de pagina vacatures.

Opdrachtomschrijving

De overkoepelende website van Vrijwilligers Groningen stopt met het zijn van een platform waar alle gemeentes van Groningen hun vacatures op kwijt kunnen. Hierdoor heeft Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland een nieuwe website nodig, waarop eenvoudig alle vacatures te vinden zijn. 

De website is bedoelt voor vrijwilligers die zich willen aanmelden als vrijwilliger of direct op een vacature willen reageren. Tegelijkertijd is het mogelijk als bedrijf om zich aan te melden en eigen vacatures op de website aan te melden. Hierdoor is de website voor verschillende doelgroepen in te zetten en hoeft Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland alleen de inhoud van de vacatures te controleren. 

De website is hierdoor eenvoudig te benaderen en voor iedereen toegankelijk geworden. 

Tags

Wordpress, Website, Realisatie

Klant

Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland

Opleverdatum

Januari 2022

Resultaat

VrijwilligersGroningen.nl

Alle vacatures van Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland is doormiddel van een XML-feed ingeladen op de algemene Vrijwilligers website van Groningen. Hierdoor is het mogelijk voor vrijwilligers om alle vacatures van de provincie Groningen te bekijken. 

Het voordeel van een XML-feed koppeling is dat de vacatures altijd van Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland website worden gehaald en hierdoor geen vervuiling plaats vindt van de vacatures. Een ander voordeel is voor de website VrijwilligersGroningen.nl, aangezien alle nieuwe vacatures dagelijks ingeladen om zo actueel mogelijk te blijven zonder er zelf nog wat aan te moeten doen.