LMB Timmerman BV

Timmerman is dealer van verschillende merken daarom heeft elk merk een eigen site gekregen. Ook hebben we een volledig maatwerk occasions systeem mogen ontwikkelen.

Opdrachtomschrijving

Timmerman BV kwam bij ons met het verzoek om een eigen site te maken voor elk merk waarvan zij dealer zijn. Hierdoor zijn er websites ontwikkeld voor New Holland, Case IH en Hitachi elk met eigen aanbod, informatie en identiteit. Naast de merkwebsites hebben wij ook nog een hoofdwebsite en occasions aanbod website mogen maken.

De verschillende websites zijn allemaal te beheren vanuit een systeem die in het AnuraCMS is ontwikkeld. Hierdoor kan Timmerman een occasion invoeren en zelf bepalen op welke website dit geplaatst gaat worden.

Tags

Anura CMS, Website, Realisatie, Webdesign

Klant

LMB Timmerman BV

Opleverdatum

november 2018

Resultaat

Occasions systeem

Voor Timmerman hebben wij een volledig vernieuwd occasion systeem mogen ontwikkelen. In dit project zijn wij gestart met het bepalen van de hoofdcategorieën en subcategorieën. Hierdoor zijn er verschillende kenmerken overgenomen die op alle occasions van toepassing zijn, bijvoorbeeld het merk.

In een later stadium zijn we bezig geweest om het occasions systeem te koppelen aan Hexon. Hierdoor kunnen occasions automatisch geadverteerd worden op meer dan 250 verschillende portalen zoals bijvoorbeeld Traktorpool.nl.

Het publiceren van occasions is voor Timmerman BV nu in een hand omdraai geregeld. Ook adverteren we onze occasions op diverse portalen zonder dat we hiervoor de gegevens opnieuw hoeven in te vullen.

In de organisatie van Timmerman BV leefde de behoefte om het occasions systeem nog breder in te zetten. Aangezien veel van de medewerkers al op tablets werkten is het systeem geoptimaliseerd voor tablet. 

Hierdoor kunnen medewerkers van Timmerman de occasions zoeken en inzien via de tablet. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe occasion toe te voegen via de tablet, waardoor er onafhankelijk van de locatie een occasion toegevoegd kan worden.