Mind & Motion

Behalve de website met mogelijkheden om een proefles aan te vragen hebben wij ook een narrowcasting en boekingsmodule mogen ontwikkelen.

Opdrachtomschrijving

Voor Lifestylecenter Mind & Motion hebben wij een nieuwe website mogen maken. Speerpunten voor deze website waren dat alle verschillende groepslessen te vinden zijn. Daarnaast hebben we diverse pagina’s opgemaakt waarin andere dienstverlening van Mind & Motion wordt geëtaleerd. Denk hierbij aan Fitness, Personal training, Wellness of voedingsadvies. Om klanten een de gelegenheid te geven om vragen te stellen en de sfeer te proeven bij Lifestylecenter Mind & Motion is het mogelijk om een proefles te boeken via de website. Later hebben we voor Mind & Motion nog een boekingssysteem voor massages en een Narrowcasting systeem mogen ontwikkelen.

Tags

Website, WordPress, Webdesign, Realisatie

Klant

Mind & Motion

Opleverdatum

Maart 2021

Resultaat

Wellness boekingssysteem

Bij Lifestylecenter Mind & Motion is het mogelijk om massages te boeken. Om de administratieve afhandeling hiervan efficiënter te maken heeft Mind & Motion ons gevraagd om hiervoor een boekingssysteem te maken. De voorwaarden voor dit systeem waren dat deze gekoppeld was aan Google Agenda, een gebruiker zijn reservering direct kan betalen via iDeal en dat er gereserveerd wordt in tijdvakken. 

Mind & Motion kan dit boekingssysteem beheren vanuit de website. Daarnaast kunnen er medewerkers aan het systeem gekoppeld worden die de massages uitvoeren waarbij dit wordt gesynchroniseerd met desbetreffende agenda.

Wij ontzorgen Lifestylecenter Mind & Motion digitaal, behalve een website, boekingsysteem en narrowcasting kunnen ze ook terecht bij ons voor alle IT gerelateerde vragen

Narrowcasting Project Mind & Motion

Narrowcasting

Narrowcasting is een soort van privé televisiekanaal waarop je content kan laten zien die je zelf kan bepalen. Televisieschermen zijn verbonden met één centraal punt waar de content beheert wordt die op de televisies getoond wordt. 

Voor Mind & Motion hebben wij een dergelijk systeem mogen ontwikkelen. Waarbij Anura het systeem onderhoud en Mind & Motion zelf kan bepalen welke content er getoond wordt op de televisies binnen het lifestylecenter.